thumbnail_Robin

Möt Robin!

 

Online Video Creator är en utbildning för den som är intresserad av att använda sig av sociala medier, såväl nybörjare som veteraner – med ambitionen att gå djupare och utveckla sin kunskap och kompetens. Robin Swahn, 30, från Östersund kan här kombinera sina stora intressen för film och extremsport.

Vill du veta mer om kursen, kan du kontakta Robin! Kontaktuppgifterna finns längre ner.

 

 

 

Vad har utbildningen Online Video Creator betytt för dig?

 

Online Video Creator har fyllt i alla de bitar som fattats för mig. Film och redigering har alltid varit ett intresse, men det finns massor av utvecklingsområden. Här får man prova på allt och även testa ny teknik och se hur andra jobbar. Guld värt!

 

Särskilt bra har varit allt det här som är svårt att lära sig på egen hand – hur man ska bete sig för att nå ut, hur sociala medier kommunicerar med varandra, hur man ska vara framför kameran… Det finns massor med riktlinjer, men det är tillräckligt fritt att tolka för att man ska kunna göra sin egen grej! Hur bra som helst.

 

Hur har formen distansutbildning med platsträffar och praktik fungerat för dig?

 

Platsträffarna är guldtillfällen att lära sig av varandra och få jobba i grupp, och praktiken är ett ypperligt tillfälle att få inblick i den medievärld man är nyfiken på och att skapa kontakter.

 

Man träffar många lärare och elever inom olika områden. Det är ett jättebra ställe för att få ny kunskap och möta experter inom användbara områden för dig som jobbar med media.

 

Till vem skulle du rekommendera kursen?

 

Till alla sociala mediehajar – såväl nybörjare som veteraner – som har intresset och vill veta mer eller gå djupare och utveckla sina kunskaper ytterligare.

 

Vad är dina bästa råd till kommande deltagare?

 

Ta vara på platsträffarna och de föreläsningar som är, man lär sig alltid något nytt och användbart. Och ställ siktet högt när du väljer praktikplats, det är ju trots allt ett potentiellt jobb eller kan åtminstone vara en bra kontakt och insikt!

 

 

Vill du veta mer om kursen? Kontakta Robin!

 

Robin Swahn

070-527 97 03
E-post
Facebook
Messenger: robin.swahn.3

 

TILLBAKA