Jag är uppvuxen i Mölnlycke utanför Göteborg och har studerat två år på Södra Vätterbygdens Folkhögskola i Jönköping (2008-2010) med trumpet som huvudinstrument och sedan blev det Musik- och Medieproduktion vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm (2010-2013).

Sedan min examen från Musikhögskolan har jag frilansat som musiker (piano, trumpet, sång) åt olika artister, jobbat som ljudtekniker på Sveriges Radio och på Sveriges Riksdag, men framförallt skrivit musik till film och reklam.

Sedan hösten 2019 bor jag i Åre och vid sidan av mitt jobb på Birka jobbar jag som filmkompositör och skriver framförallt musik till drama och dokumentär, men även till en del reklam och spel. I mitt yrke som filmkompositör är jag bekväm i de flesta genrer och stilar, men jag blir extra glad om jag får skriva stora arrangemang, gärna för stråkar och orkester.

På Birka undervisar jag i jazzteori, ensemble och leder kören och orkestern.

Det bästa med mitt jobb är att inspireras av och kunna inspirera de studerande. Min ambition är att kunna förmedla magin i musikteorin, känslan av röster i samklang i kören eller samspelet i orkestern och ensemblen. Jag inspireras otroligt mycket av alla mina studerande och lämnar alltid Birka med mer energi och inspiration varje vecka.