Skrivarkurs

Kursen vänder sig till dig som vill skriva livsberättelser, din egen eller andras, men du kan också skildra livsvillkor och personligheter i din hembygd. Den som vill skriva helt fritt kan göra det i novellens form. Du får uppslag till att gestalta ditt material på ett levande sätt.

Kursen är processinriktad och kursdeltagarna ger respons till varandra i grupper. Vi hämtar inspiration från romaner och poesi men också från musik och konst. Låt skrivarlusten växa i sällskap med likasinnade i Birkas vackra omgivningar!

 

 

Kurstider:
Tisdagar kl.10.00-15.00, med start tisdag den 15 oktober (uppehåll vecka 44).
Kursen slutar den 3 december.

Kurslängd:
7 sammankomster 1 gång/vecka, 5 timmar/ gång, med kaffe- och lunchpaus.

Lärare:
Görel Åsbo-Stephansson, Karen Cooper

För mer information om kursinnehåll:
gorel.stephansson@gmail.com

Avgift:
1650:-

I den administrativa avgiften på 1650 kr inkl. moms ingår fika och material.

 

Avbokning

Du har rätt till 14 dagars ångerrätt från dagen du anmäler dig.
Efter dina 14 dagars ångerrätt gäller:

Om du får förhinder och meddelar oss detta senast två veckor före kursstart, återbetalar vi det belopp du betalat in minskat med 500 kr, som är en administrativ kostnad.

Anmäler du återbud senare än två veckor innan kursstart återbetalas inte det inbetalda beloppet. Undantag för detta görs om du blir sjuk, då krävs ett läkarintyg som bekräftar att du p.g.a. sjukdom inte kan delta i kursen. Den administrativa kostnaden på 500:- återbetalas inte.

Fullbokad kurs

Vi gör såklart allt för att alla som anmäler sig ska få en plats på kursen. Men om kursen skulle vara fullbokad så ställs du i kö på vår reservlista.

Inställd kurs

Vi har rätten att senast två veckor innan kursstart ställa in kursen om vi inte fått tillräckligt många deltagare. Självklart får du då tillbaka hela avgiften.

För mer information

Hittar du inte informationen du söker så kan du vid frågor om kurserna kontakta:
Maria Nyqvist