Birkas Äventyrare

Är du mellan 7 – 12 år och tycker om äventyr? Var med på Birka Folkhögskolas sommarkurs för barn! Du och dina vänner upplever friluftsäventyr i närområdet, leker i sporthallen och gör andra galna och roliga upptåg. Birka har en fantastisk utomhusmiljö med närhet till Storsjöns strand. Alldeles i närheten av Birka finns en vackert belägen grillplats samt en spännande tallskog som passar utmärkt för lek och äventyr. Allt detta gör du tillsammans med en intresserad och engagerad ledare. De barn vars föräldrar deltar i annan sommarkurs har förtur. Program för dagarna skickas ut i välkomstbrevet.

Inställda sommarkurser 2020

Tyvärr har vi tvingats ta det tråkiga beslutet att ställa in sommarkursen 2020 på Birka Folkhögskola. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och ser att det är svårt att genomföra kurserna. Vi välkomnar dig i stället till nästa års sommarkursvecka som går av stapeln veckan efter midsommar 2021. Vi kommer att försöka anordna samma kursutbud. Du som har en plats nu, behåller din plats till nästa år. Vi kommer kontakta dig i februari 2021 och då får du bekräfta om du vill behålla platsen. Så boka in i almanackan redan nu.

Vi planerar att hålla kurser på helger under hösten men läget är för osäkert för att kunna ta beslut om det i nuläget. Tack för ert tålamod och välkomna till Birka Folkhögskola nästa sommar. Håll utkik på vår hemsida för information om helgkurser.

 

Kurstider

Start: måndag 22/6

Slut:  fredag 26/6

09.15 – 15.30

Antal deltagare

Max 15 personer

Administrativ avgift

I den administrativa avgiften på 1000 kr inkl. moms ingår fika och lunch måndag till fredag.

Birka rum 72 dpi

Boende

Behöver du boende under sommarkursveckan?
Självklart kan du bo i våra fina internat under veckan, måndag till fredag.

Administrativ avgift för kursen, boende och helpension under veckan blir totalt 3300 kr

Om du önskar logi så anger du detta i din ansökan till sommarkursen.

 

LÄS MER OM VÅRT BOENDE

 

Avbokning

Fram till den 1 juni kan du avboka din plats och få tillbaka hela summan.
Efter den 1 juni får du tillbaka kursavgiften minus en administrativ avgift på 500kr.

Fullbokad kurs

Vi gör såklart allt för att alla som anmäler sig ska få en plats på kursen. Men om kursen skulle vara fullbokad så ställs du i kö på vår reservlista.

Inställd kurs

Vi har rätten att senast två veckor innan kursstart ställa in kursen om vi inte fått tillräckligt många deltagare. Självklart får du då tillbaka hela avgiften.

För mer information

Hittar du inte informationen du söker så kan du vid frågor om kurserna kontakta Maria Nyqvist

Ett fel uppstod, vänligen försök igen.
Tack!

Ansökan - Birkas Äventyrare

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.