Jägarexamen Intensivkurs

Vill du ta jägarexamen? Då är detta kursen för dig!

Under fem intensiva dagar kommer vi att ha teori på förmiddagarna och praktiska övningar på eftermiddagarna. Vi börjar dagarna klockan 8, äter lunch på skolan,  samåker till skjutbanan och avslutar sent på kvällarna för att hinna med allt!

På torsdagen avlägger vi teoriprov och på fredagen skjutprov med provledare från Jägareförbundet.

Observera att du innan kursstart ska ha köpt och läst kurslitteraturen så du har en del förkunskaper. Skolan garanterar inte att jägarexamen är klar inom kursveckan då det kan krävas omprov och omskjutning. Då tillkommer extra avgifter för det.

 

Kurstider

Efter noga övervägande har vi tagit det tråkiga beslutet att ställa in våra sommarkurser även denna sommar. Vi kommer istället att satsa mer på höstens kortkurser och självklart laddar vi för en fullspäckad sommarkursvecka 2022!

Eftersom sommarkurserna ställs in för andra året nu kommer vi inte ge någon förtur till nästa års platser. Utbudet nästa sommar kan vara ett helt annat när vi förhoppningsvis inte behöver anpassa oss till restriktioner. 

Med hopp om er förståelse och en önskan om en bra sommar.

Start: måndag 28/6
Slut: fredag 2/7

Antal deltagare

Max 12 personer. Du som hade bokat plats sommaren 2020, behåller din plats till sommaren 2021. Vi kommer kontakta dig i februari 2021 och då får du bekräfta om du vill behålla platsen.

Administrativ avgift

I den administrativa avgiften på 3000 kr inkl. moms ingår visst kursmaterial samt fika och lunch måndag till fredag. Avgifter som tillkommer är studiematerial för ca 795 kronor (finns på Jägarförbundets hemsida) samt ammunitions- och provavgifter (se Östersunds jaktskytteklubbs hemsida och Jägarförbundets hemsida).

Ledare

Kursledare är Stefan Sjöberg.

Boende

Behöver du boende under sommarkursveckan?
Självklart kan du bo i våra fina internat under veckan, måndag till fredag.

Administrativ avgift för kursen, boende och helpension under veckan blir totalt 6400 kr

Om du önskar logi så anger du detta i din ansökan till sommarkursen.

 

LÄS MER OM VÅRT BOENDE

Rum för boende

 

Avbokning

Fram till den 1 juni kan du avboka din plats och få tillbaka hela summan.
Efter den 1 juni får du tillbaka kursavgiften minus en administrativ avgift på 500kr.

Fullbokad kurs

Vi gör såklart allt för att alla som anmäler sig ska få en plats på kursen. Men om kursen skulle vara fullbokad så ställs du i kö på vår reservlista.

Inställd kurs

Vi har rätten att senast två veckor innan kursstart ställa in kursen om vi inte fått tillräckligt många deltagare. Självklart får du då tillbaka hela avgiften.

För mer information

Kontakta Maria Nyqvist

Ett fel uppstod, vänligen försök igen.
Tack!

Ansökan - Sommarkurs

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.